Arraatiisje spektakolare nga buurgu e shqiptarit, natën e Vitit të Ri

Një shqiptar i dë nuar është arra tisur natën e Vitit të ri nga bu rgu i Vercellit, në Itali.

Sipas asaj që shkruan agjencia ANSA, i arra tisuri është një shqiptar i dë nuar për gra bitje në banesa dhe vila të ndryshme.

Shqiptari, emri i të cilit nuk është bërë i ditur, ka pr erë hekurat e dritares së qelisë dhe më pas me anë të një litari të bërë me çarçafë ka zbritur poshtë.

Jashtë b urgut e prisnin bashkëpunëtorët e tij.

Shoku i qelisë, një tjetër shqiptar edhe ai ka te ntuar të arra tiset, por ka thyer krahun ndërsa ishte duke zbritur nëpër litar.

Pas njoftimit për arra tisjen, janë ngritur postb lloqe të shuma po licie në të gjithë Piemonten.

Hetimin në lidhje me ngja rjen po e zhvillon Kuestura e Vercellit.

Be the first to comment on "Arraatiisje spektakolare nga buurgu e shqiptarit, natën e Vitit të Ri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*