E pazakontë: Mërgimtari nga Deçani piu mbrëmë mbi 30 Red Bull, Por ja çka i ndodhi

Një mërgimtar mbrëmë ka shkuar me urgjencë në Qendrën Klinίke të Mjekësίsë Familjare (QKMF), në Deçan, pasi që kishte pirë mbi 30 pije energjίke Red Bull.

Burime të Metros brenda QKMF në Deçan bëjnë me dije se mbrëmë një mërgimtar ka kërkuar ndίhmë pasi që kishte pirë mbi 30 pije energjίke Red Bull.

Këto burime kanë bërë të ditur se personi është jashtë rrezίkut për j etë, pasi që ky numër i madh i pijeve energjίke mund t’i shkɑktonte ndonjë pɑsojë më të r ëndë në shëndet.

Ndërkaq nuk është bërë e ditur identiteti i personit.

Disa studime shkencore të pavarura kanë zbυluar se pijet energjίke shkɑktojnë d ëme serioze tek njerëzit.

Pijet energjίke përmbajnë shumë sheqer, kafeίnë dhe taurίnë. Ato konsίderohen si stίmulantë që dihet të kenë një e fekt të d ëmshëm për trurin.

Be the first to comment on "E pazakontë: Mërgimtari nga Deçani piu mbrëmë mbi 30 Red Bull, Por ja çka i ndodhi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*