Elvis Naçi jep lajmin e madh! Për 12 orë Shqiptarët bënë mrekulli (Video)

Ajani p reku të gjithë, i duhejte υrgjentisht të nisej për kurim në Itali. Shqiptarët e bashkuar bënë mrekυllinë dhe mundësuan që Ajani të niset për Itali.

Në iniciativën e Elvis Naçit te mbështetur nga shqiptarët brenda 12 orësh u mundësua që Ajani të niset me υrgjencë të shpejtë drejtë Italisë.

Këtë e ka bërë të ditur Elvis Naçi përmes një postimi në faqen e tij zyrtare.

Më poshtë shihni pamjet dhe momentet kur Ajani niset për Itali.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1274568929724167

Be the first to comment on "Elvis Naçi jep lajmin e madh! Për 12 orë Shqiptarët bënë mrekulli (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*