Emocion i pa fund/ Fjalët e të moshuarit ndaj gruas së tij që ishte në prag të vdekjes përloti Miljona njerëz (VIDEO)

Emocion i pa fund/ Fjalët e të moshuarit ndaj gruas së tij që ishte në prag të vdekjes përloti Miljona njerëz (VIDEO)

Emocion i pa fund/ Fjalët e të moshuarit ndaj gruas së tij që ishte në prag të vdekjes përloti Miljona njerëz (VIDEO)

Nje video emocionuese esht shperndar ne rrjete sociale, I moshuari me fjalet e tij ndaj gruas ka perlotur miljona njerez,

Kjo tregon nje dashuri te pa fundme ndaj gruas se tij qe kishte, I moshuari me fjalet e tij
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:.

Sa vite Kaluan shpresoj te te takoj ne Boten tjeter, Kjo eshte bota sproves , kjo esht per neve, Ketu esht bosh bosh bota, Kjo esht bota e sproves

Per me teper ndiqeni videon me posht

Be the first to comment on "Emocion i pa fund/ Fjalët e të moshuarit ndaj gruas së tij që ishte në prag të vdekjes përloti Miljona njerëz (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*