Kombinoni këto 2 përbërës : Përdoreni këtë kurë për 14 ditë me rradhë dhe rezultatet do t’iu lejnë pa fjalë

Niveli i lartë i yndyrës shpesh herë është një problem shqetësues. Tek njeriu shtresa e yndyrës dallohet, pasi krijon disa shtresa të verdha në formë pllakash në kapakët e sipërm të syve, por edhe në pjesë të tjera të trupit.

Kur sëm. undja përparohet vërehet edhe trashja e enëve të gja kut, arteroskleroza, e për këtë në fakt ndikojnë edhe disa faktorë të tjerë si duhani, alk oli dhe nikotina. Si pasojë shfaqen sëm. undjet kardiova skulare.

Studimet më të fundit lidhur më këtë problem sugjerojnë që në rast se një person vuan nga niveli i lartë i yndyrës në gj ak të përdoret ky il’aç natyral.

Bëhet fjalë për fikun e thatë dhe uthullën e mollës. Ky kombinim është mjaft kurativ dhe këshillohet të pihet në mëngjes.

Ja si ta përgatisni
Merrni tre fiq të thatë dhe i shponi mirë me diçka të mprehtë, e më pas i hidhni në kavanoz ku keni hedhur 2 dcl uthull molle. Le të qëndrojë gjatë natës, në mëngjes e pini dhe hani fikun, shkruan albeu.

Mbetjen tjetër të uthullës mos e hidhni, sepse mbrëmjen tjetër hidhni dhe tre fiq të tjerë. Ata 2 dcl uthull e përdorni për 7 ditë. Ditën e tetë hidhni uthull të re dhe e përdorni trajtimin edhe për një javë. Shërimi zgjat 14 ditë.

Be the first to comment on "Kombinoni këto 2 përbërës : Përdoreni këtë kurë për 14 ditë me rradhë dhe rezultatet do t’iu lejnë pa fjalë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*