Komndant Malisheva peson suIm në zeemër..

Dardan Krasniqi, i cili është vëllai i Muhamet Krasniqit, apo i njohur si Kom andant Malisheva, ka bërë të ditur se ky i fundit ka pë suar një su lm ka rdiak.

Krasniqi tha se fal shokëve të tij, personelit të bu rgut dhe personelit mje kësor të Spitalit të Shkupit, Kom andant Malisheva e ka kaluar këtë su lm dhe gje ndja e tij është stabile.

“Sot në orët e hershme të mëngjesit, vëllau ynë Muhameti – Kom andant Malisheva, ka pa sur një su lm ka rdiak të cilin fal shokëve të tij, pe rsonelit të bu rgut, personelit mj ekësor të Spitalit të Shkupit – përmes ndërhyrjes së shpejt, e ka kaluar dhe këtë sfidë dhe ndo dhët në gje ndje stabile momentale në repartin int ensivë në Shkup ku i janë vendosur st endat”, ka shkruar vëllai i Ko mandant Malishevës, transmeton Klankosova.tv.

Tutje, ai ka falënderuar institucionet e Maqedonisë së Veriut për përkujdesjen, shokët e Kom andant Malishevës të cilët gje nden në bu rg dhe Ambasadën e Kosovës në Shkup.

Kujtojmë se Muhamet Krasniqi, i njohur si Kom andant Malisheva është njëri nga të bu rgosurit e Gru pit Kumanova.

Be the first to comment on "Komndant Malisheva peson suIm në zeemër.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*