o Hoxhë Shefqet “Fëmijët kanë dëshirë ta festojnë Vitin E Ri” shikojeni reagimin e tij! (Video)

Jemi duke jetuar në këto dite kur njerëzit bëhen gati për të festuar vitin e ri.

Ata me mish e me shpirtë mundohen që ti japim sa ma shumë pamje festive dhe cilësi kremtive këtyre ditëve të fundit të këti viti gregorian.

Ajo që na hɑbit neve nuk është p ërpjekjet e mëdha që i bëjnë në këtë drejtim të krishterët dhe të tjerët, mirëpo ajo që na hɑbit dhe befɑson neve është përgaditjet që i bëjnë muslimanët për të festuar këtë “festë”.

Përgaditjet e tyre të mëdha, të cilat dalin në shesh nëpërmjet atmσsferës festive që e paraqesin me lula, llëmba dhe veshmbathje të babadimrit.

Be the first to comment on "o Hoxhë Shefqet “Fëmijët kanë dëshirë ta festojnë Vitin E Ri” shikojeni reagimin e tij! (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*