Leo ka 5600€ borxh!

Leo ka 5600€ borxh! Leo një fë mijë 8-vj eçar, është tregtari më i vogël i Durrësit. Ai çohet herët në mëngjes dhe kthehet në shtëpi kur perëndon dielli. Gjithë dita i shkon në plazh…