Mos e haro kuurr këtë lutje briliante..!

Mos e haro kuurr këtë lutje briliante..! Mos e haro kuurr këtë lutje briliante..! Transmetohet nga Aijsha (Allahu qoftë i kënaqur prej saj!) se ka thënë: I Dërguari i Allahut (Paqja dhe bekimi i Allahut…


22-vjeçari vd es në plazhin e Durrësit

22-vjeçari vd es në plazhin e Durrësit 22-vjeçari vd es në plazhin e Durrësit Një 22-vjeçar është gjetur i pa jetë në bregdetin e Durrësit, sot rreth orës 14:00, në lagjen nr 13 Plazh. Sipas…