Si po i vieedhiin veturat hanat duke u vënë shishe plastike te rrotat – (PAMJE)

Një nga metodat më të reja të vjedhjes së veturave është vërtet inovative.

Nëse shihni një shishe plastike të mbërthyer midis rrotave dhe parafangos, dijeni që jeni në rrezik.

Hajdutët e dinë se shumica e shoferëve, të cilët zbulojnë tinguj dhe dridhje të çuditshme nga vetura pasi të ndezin atë, do të reagojnë në shpejtësi. Kjo do të thotë ndalim urgjent dhe inspektim vizual i veturës. Në nxitim, shoferët pothuajse kurrë nuk e fikin veturën.

Dhe kështu krijohet mundësia për hajdutët me përvojë.

Kjo metodë e vjedhjes është bërë jashtëzakonisht e popullarizuar në SHBA, ndërsa tani është përhapur edhe në Evropë.

Be the first to comment on "Si po i vieedhiin veturat hanat duke u vënë shishe plastike te rrotat – (PAMJE)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*