Sot nisin aplikimet për Lotarinë Amerikane, ja çfarë duhet të keni parasysh

Sot nisin aplikimet për lotarinë amerikane DV-2023. Ambasada Amerikane në Tiranë njofton se aplikimet do të zgjasin deri më 9 nëntor.

Të gjithë qytetarët shqiptarë që synojnë ‘ëndrrën amerikane’ mund të aplikojnë për të fituar këtë mundësi nëpërmjet përzgjedhjes së rastësishme.

“Aplikimet Lotarinë Amerikane DV-2023 nisin me date 6 tetor. Departamenti amerikan i shtetit ka njoftuar se periudha e regjistrimi elektronik për lotarinë amerikane 2023 nis të mërkurën e 6 tetorit dhe zgjat deri në mesditën e 9 nëntorit 2021”, njofton ambasada e SHBA.

Janë gati 5 javë në dispozicion të atyre që duan të aplikojnë. Kriteri bazë është mbarimi i shkollës së mesme, ndërsa prej dy vitesh, aplikantët duhet të jenë të pajisur me pasaportë jo vetëm me kartë identiteti. Kjo është adresa që do të jetë në dispozicion të të interesuarve.

https://al.usembassy.gov/sq/visas-sq/immigrant-visas-sq/diversity-visa-sq/

https://top-channel.tv/wp-content/uploads/2021/10/lotaria-amerikane-1.jpg

https://top-channel.tv/wp-content/uploads/2021/10/Screenshot_1-5.jpg

Be the first to comment on "Sot nisin aplikimet për Lotarinë Amerikane, ja çfarë duhet të keni parasysh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*