VIDEO / Zoti është i madh! Historia e çiftit shqiptar që u bënë prindër shumë të mëdhenj në moshë, djali i tyre është 4 vjeç kurse ata 78 dhe 58 vjeç

VIDEO / Zoti është i madh! Historia e çiftit shqiptar që u bënë prindër shumë të mëdhenj në moshë, djali i tyre është 4 vjeç kurse ata 78 dhe 58 vjeç

VIDEO / Zoti është i madh! Historia e çiftit shqiptar që u bënë prindër shumë të mëdhenj në moshë, djali i tyre është 4 vjeç kurse ata 78 dhe 58 vjeç

Franko dhe Marjana, janë përkatësisht 78 dhe 58 vjeç dhe janë prindër të një djali 4-vjeçar, të quajtur Enderson.

Në moshën 54-vjeçare, Marjana mësoi se ishte shtatzënë dhe dëgjoi për herë të parë të rrahurat e zemrës së të birit.

Historia e dashurisë së çiftit dhe ardhja e papritur e Endrit në jetën e tyre, nga një shtatzëni natyrale dhe e pazakontë për moshën e tyre, është rrëfyer nga vetë Marjana dhe Franko në emisionin ABC-ja e Mëngjesit… LEXO ME TE PER DUKE E HAP REK LAMEN ME PO SHTE ..LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "VIDEO / Zoti është i madh! Historia e çiftit shqiptar që u bënë prindër shumë të mëdhenj në moshë, djali i tyre është 4 vjeç kurse ata 78 dhe 58 vjeç"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*