(Foto) Vr au studenten pasi e re fuzoi për martesë, do të ek zeku tohet live në…

Vr au studenten pasi e re fuzoi për martesë, do të ek zeku tohet live në…

Vr au studenten pasi e re fuzoi për martesë, do të ek zeku tohet live në televizionin e Egjiptit

Një i ri që që lloi për vd ekje me th ikë studenten egjiptiane para universitetit pasi ajo re fuzoi propozimin e tij për martesë,do të ekz ekutohet në transmetim direkt televiziv.

Kështu vendosi sot një gjykatës, shkruajnë mediat e huaja.
Mohamed Adel, 21 vjeç, g oditi me th ikë disa herë shoqen e tij të klasës në universitet, Naira Ashraf, e cila e kishte re fuzuar atë për martesë. Më 6 korrik, gjykata e dë noi të riun me vd ekje.

“Transmetimi, qoftë edhe i një momenti në nisje të procesit, mund të arrinte qëllimin e parandalimit”, shkruan Gjykata në letrën e dërguar Parlamentit.

Verdikti ka ende mundësi apelimi dhe avokati mbrojtës Farid El-Deeb tha se do ta bëjë së shpejti. El-Deeb është një nga avokatët më të njohur në Egjipt, teksa ka qenë ministër i mbrojtjes së ish-presidentit të vjetër Hosni Mubarak. /abcnews
https://zeri.info/uploads/zeri.info/images/2022/July/26/auto_60704879-11049595-Naira_Ashraf_a_student_at_Mansoura_University_was_stalked_and_ki-m-25_16588331675401658859007.jpg

Be the first to comment on "(Foto) Vr au studenten pasi e re fuzoi për martesë, do të ek zeku tohet live në…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*